لوله

قیمت لوله
تاریخ آخرین بروزرسانی : 7 ماه پیش روز پیش
نام نوع سایز محل بارگیری تولید کننده قیمت عملیات بیشتر
لوله ۱ لوله 0 تومان

یکی از اصلی ترین و قدیمی ترین مصالح و لوازم کاربردی در صنایع ساخت ساز، لوله ها هستند. نمونه های مختلفی از آن ها در ابعاد و اشکال گوناگون در طول تاریخ مورد استفاده بشر قرار گرفته است. متخصصان حوزه صنعت و تاسیسات، لوله ها را با توجه به نوع کاربرد، شکل، اندازه و متریال به کار رفته در ساخت آن، طبقه بندی می کنند. انتخاب دقیق و صحیح لوله متناسب با پروژه و مکانی که نیاز به لوله کشی دارد، می تواند اولین قدم برای افزایش راندمان و صرفه جویی در هزینه ها باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع لوله، قیمت و خرید و فروش آن با ما همراه باشید.

لوله چیست؟

لوله یا pipe وسیله ای به شکل یک استوانه توخالی است که معمولاً سطح مقطع ای دایره ای شکل دارد. این تجهیزات معمولاً برای انتقال مواد که سیال هستند و می توانند از جایی به جای دیگر حرکت کنند استفاده می شوند. لوله ها معمولا از جنس فلز و یا مواد پلاستیکی ساخته می شوند. سطح مقطع لوله ها لزوماً دایره‌ ای و گرد نیستند؛ بلکه به شکل مربع و مثلث هم یافت می شود. اما به دلیل اینکه حرکت مواد در لوله های استوانه ای و گرد راحت تر انجام می شود، لوله‌ های دایره ‌ای بیشترین کاربرد را در انواع صنایع دارند. معمولاً لوله هایی با سطح مقطع دایره ای با نام pipe و برای لوله های دیگر با سطح مقطع مثلثی و یا مربع، کلمه tube به کار برده می شود. لوله ها در بیشتر صنایع کوچک و بزرگ همچنین در منازل و صنعت ساختمان سازی به کار می روند. سیستم های لوله کشی در جهت تکمیل مسیر و مرتب کردن لوله ها به هم از اتصالاتی مانند زانو سه راهی و غیره استفاده می کنند. این دسته از اتصالات به صورت جداگانه ساخته شده و یا خود لوله ها را در فرایندهایی کرده و یا شکل می دهند. لوله ها به طور کلی توسط دون قطر ثابت خارجی یا OD و قطر داخلی لوله یا ID، مشخص و دسته بندی می شوند. لوله ها معمولاً با اندازه و قطر استانداردهای ثابتی تولید می شوند اما قابلیت ساخت سفارشی آن نیز وجود دارد. این محصول در صنایع حساس و راهبردی مانند صنایع نفت و پتروشیمی به صورت مجزا سفارش داده می شوند.

کاربرد انواع لوله در حال حاضر انواع مختلفی از لوله ها متناسب با شرایط مختلف و مکانی خاص تهیه و تولید می شوند. خرید و فروش لوله با توجه به کاربرد آن انجام می شود. به طور کلی می توان به کاربرد انواع لوله را به شکل زیر طبقه بندی کرد. • انتقال مواد نفتی و و پالایشگاهی • لوله کشی کارخانه ها و تولیدی ها • خطوط انتقال آب • سیستم فاضلاب • لوله کشی منازل

لوله چیست؟

عوامل موثر بر قیمت لوله

در صورتی که قصد خرید لوله را دارید، باید عوامل موثر بر قیمت لوله را نیز مد نظر داشته باشید؛ زیرا هر یک از این موارد می تواند روی کیفیت و روند کار شما بسیار موثر و مفید باشد. این قسمت عوامل موثر بر قیمت لوله شرح داده شده است.

• روش تولید:

درزدار و بدون درز بودن لوله فاکتور بسیار مهم است که روش تولید آن را مشخص می کند. لوله مانیسمان به لوله بدون درز مشهور است که با استفاده از نورد شمش فولاد تهیه شده است. اما لوله بعد از مرحله نورد نیاز به جوشکاری خواهد داشت. به همین خاطر صنایع بسیار مهمی مانند نفت و پتروشیمی باید در زمینه خرید لوله حساسیت بیشتری داشته باشند.

• نوسانات ارزی:

تمامی محصولات تولیدی و وارداتی کشور، تحت تاثیر نرخ ارز هستند. بنابراین با توجه به شرایط کشور به هیچ عنوان نمی توان برای کالا قیمت ثابتی را در طی مدت زمانی تعیین کرد.

• جنس محصول:

ویژگی مهم ترین نکته است می تواند بر قیمت لوله اثرگذار باشد. به عنوان مثال، لوله فولادی در مقایسه با لوله هایی از جنس های پلیمر قیمت بسیار بالاتری خواهد داشت؛ زیرا لوله های با اتصالات فولادی به دلیل ویژگی ها و خواص منحصر به فرد خود از استحکام بسیار بالاتری برخوردارند. در صورتی که به دنبال گزینه مقرون به صرفه ای برای جایگزینی لوله های استیل هستید، می ‌توانید از لوله های گالوانیزه نیز استفاده کنید • ابعاد و نوع اتصال دهنده: دو فاکتور مهم و تعیین کننده برای تولید هستند. در زمینه فروش لوله ابتدا باید ضخامت و قطر لوله مدنظر خود را به فروشنده اعلام کرده و متناسب با مکان و جنس لوله اتصال دهنده مورد نیاز آن را نیز تهیه نمایید. • حجم عرضه و تقاضا: طبق قوانین تجارت در زمانی که عرضه در بازار کاهش پیدا کرده و تقاضا زیاد باشد قیمت لوله نیست متناسب با آن بیشتر می شود. به این ترتیب شما در صورتی توانید بهترین شرایط خرید را داشته باشید که عرضه لوله در بازار و زیاد و به مراتب آن قیمت لوله کم باشد. • هزینه حمل: لوله هایی از جنس فولاد معمولاً وزن بسیار سنگینی داشته و حمل آن ها با استفاده از خودروهای معمولی ممکن نیست. بنابراین شما باید در زمان خرید محصول از هزینه حمل آن عنوان بخشی از بهای تمام شده توجه داشته باشید. در صورتی که مسافت از محل توزیع و محل استفاده بیشتر باشد، نیز می تواند بر قیمت تاثیر بگذارد. • برند: به میزانی که تجهیزات مورد استفاده در کارخانه بیشتر باشد، کیفیت مواد نیز بالاتر رفته و نیروی متخصص بیشتری در خط تولید به کار گرفته می شود. بدین ترتیب محصول خروجی از کیفیت بسیار بالاتری برخوردار خواهد بود.

عوامل موثر بر قیمت لوله

سخن پایانی

لوله و سیستم های لوله کشی بخش جدایی ناپذیر از صنعت زندگی مدرن امروزی به شمار می روند. استفاده از لوله ها در حجم، ابعاد و جنس های مختلف امری تخصصی بوده و نیازمند دانش کافی در حوزه مواد و تاسیسات است؛ زیرا با کوچکترین اشتباه ممکن است ضررهای جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. همچنین قیمت لوله، میلگرد و  خرید و فروش آن با توجه به عوامل مهمی از جمله جنس برند ابعاد و اندازه و… انجام می شود. به این ترتیب شما می توانید با در نظر گرفتن این عوامل نکات مهمی که در این مقاله به آن پرداختیم بهترین عملکرد را در زمینه خرید لوله داشته باشید.