پروفیل

قیمت پروفیل
تاریخ آخرین بروزرسانی : 7 ماه پیش روز پیش
نام نوع سایز محل بارگیری تولید کننده قیمت عملیات بیشتر
پروفیل ۱ پروفیل 0 تومان

پروفیل مقطع آهنی است که در سایز و ابعاد مشخصی تولید می شود و در صنایع مختلف ساختمانی، خودروسازی و... کاربرد دارد. اگر قصد استفاده از این محصول را دارید، شاید برایتان سوال باشد که ویژگی و کاربرد پروفیل چیست؟ پروفیل براساس ظاهر به چند دسته تقسیم می ‌شود؟ در ادامه همراه ما باشید تا ضمن پاسخ به سوالات شما، به بررسی عوامل موثر بر قیمت پروفیل و خرید این مقطع فلزی بپردازیم.

ویژگی و کاربرد پروفیل

پروفیل های آهنی براساس مشخصه هایی مانند جنس، سبک یا سنگین بودن پروفیل، نحوه تولید و... به دسته های متفاوتی تقسیم می‌ شوند که هر یک کاربرد ویژه خود را دارد. پروفیل ها با توجه به نیاز بازار مصرفی در ابعاد متفاوت تولید می شوند و پیمانکاران ساختمانی با توجه به نیاز اجرایی اقدام به خرید پروفیل مناسب می کنند. ضخامت پروفیل یکی از معیارهای تعیین کننده نوع زمینه کاربردی این مقطع آهنی است. پروفیل ضخیم تر استحکام بالاتری نیز دارد و می تواند در مواردی که نیاز به تحمل فشار سنگین است، مورد استفاده قرار گیرد. از انواع پروفیل ساختمانی جهت تولید درب و پنجره استفاده می شود. در ادامه مهم ترین موارد کاربرد پروفیل را بیان کرده ایم: • پروفیل های کوچک به شکل نرده‌ های محافظتی در راه پله، عابر پیاده و کارخانه ها کاربرد دارند. • پروفیل های بزرگ جهت اسکلت بندی ساختمان استفاده می شوند. • ساخت پایه میز و صندلی فلزی با استفاده از قوطی مربع • در صنایع خودروسازی استفاده از پروفیل های قوطی مستطیل و مربع رایج است. • جهت پوشش و حفاظت از سقف سازه های بزرگ • جهت تولید چارچوب درب های آهنی • استفاده جهت تولید کرکره های دستی • پروفیل باز در صنعت کشتی سازی ، ساخت سوله و دیگر بناهای عظیم استفاده می شود. • در صنعت کشاورزی استفاده از پروفیل صنعتی رایج است.

معرفی انواع پروفیل براساس ظاهر

پروفیل های موجود در بازار را براساس شکل ظاهری می‌ توان در دو دسته پروفیل باز و بسته تقسیم بندی کرد. هر یک از این پروفیل ها شیوه ساخت متفاوتی دارند و به طبع با توجه به مشخصات فیزیکی و ساختاری در زمینه های متفاوتی به کار می‌ رود. در این بخش به شرح هر یک از این پروفیل ها بپردازیم.

• پروفیل باز

پروفیل های باز مقاطع فلزی هستند که بین دو لبه پروفیل شکاف بزرگی وجود دارد. در پروفیل باز وجود فاصله میان دو لبه وجه تمایز این مدل پروفیل با نوع پروفیل بسته است. پروفیل های باز به دلیل وزن کمتری که دارند، از نظر هزینه بسیار کارآمد هستند. انواع پروفیل های باز شامل پروفیل Z، تیرآهن، نبشی، تسمه، ناودونی و میلگرد هستند که با توجه به ساختار و مشخصات خود در زمینه های مختلف کاربرد دارند.

• پروفیل بسته

این نوع پروفیل ها با کمک دو روش اکستروژن و جوشکاری تولید می شوند. پروفیل های بسته شامل انواع پروفیل های UPVC، لوله ها و قوطی است که پیمانکاران ساختمانی و مهندسین صنعتی باتوجه به نیاز اجرایی اقدام به خرید پروفیل می کنند. مهم ترین کاربردهای پروفیل بسته به شرح موارد زیر است:  استفاده در صنایع نظامی و ساخت تجهیزات  ساخت درب و پنجره فلزی  صنعت لوازم خانگی  صنعت وسایل نقلیه و خودروسازی  ساخت بناهای عظیم مانند سوله و انبار  صنعت پتروشیمی و انتقال فرآورده نفتی

ویژگی و کاربرد پروفیل

قیمت پروفیل

پروفیل یکی از مهم ترین و پرکاربردترین مقاطع فلزی است که مصرف کنندگان حوزه صنایع ساختمانی، خودرو سازی و... جهت خرید این مقطع آهنی باید اطلاعات کاملی در زمینه آهن آلات داشته باشند. جهت خرید پروفیل باید به معیارهای مانند جنس، ضخامت، کیفیت، برند تولید کننده و ابعاد پروفیل توجه کنیم؛ زیرا تمام این عوامل در تعیین قیمت پروفیل نقش دارند. البته قیمت پروفیل تحت نوسانات ارزی و قیمت دلار متغیر است و ممکن سیر نزولی یا صعودی داشته باشد. دیگر فاکتورهای تاثیر گذار بر قیمت پروفیل شامل موارد زیر هستند: • تورم: نرخ تورم موجب افزایش هزینه های تولید و عرضه پروفیل می شود. • عرضه و تقاضا: در صورتی که میزان این پروفیل در بازار مصرفی کمیاب شود، افزایش نیاز بازار موجب افزایش قیمت پروفیل می شود. • ارز: با کاهش نرخ ارزی کشور قیمت قوطی پروفیل افزایش می ‌یابد. • شیوه تولید: استفاده از روش های نوین و مدرن جهت تولید پروفیل قیمت خرید این مقطع فولادی را کاهش می دهد. • نوع خرید: در صورتی که پروفیل را به صورت عمده خریداری کنید، هزینه خرید کاهش خواهد یافت. همچنین در خرید آنلاین هزینه های حمل و نقل شما به طور قابل توجهی کاهش می یابد. • برند و کارخانه: تولیدات برخی برندهای موجود در بازار ضمن کیفیت بالا، از هزینه پایینی برخوردار هستند. به طور کلی قیمت پروفیل در بازه های زمانی متغیر است. جهت خرید درست و مقرون به صرفه این مقطع فلزی بهتر است با کارشناسان سایت در ارتباط باشید و با کسب مشاوره رایگان خرید خود را به درستی انجام دهید.

خرید پروفیل

انواع گوناگون پروفیل موجود در بازار آهن آلات خواص مکانیکی و ساختاری متفاوتی دارند و فعالان صنایع گوناگون با توجه به نیاز مصرفی و اجرایی اقدام به خرید پروفیل می کنند. اگر می خواهید خرید درستی انجام دهید، باید از تمام مشخصات و عوامل موثر بر قیمت پروفیل در بازار مصرفی آگاهی داشته باشید. خرید پروفیل را باید از مراکز معتبر انجام دهید که هزینه خرید شما کاهش پیدا کند و از کیفیت پروفیلی که تهیه کرده اید مطمئن باشید. کارخانه های آهن آلات، فروش پروفیل را به دو صورت آنلاین با حضوری انجام می دهند. شما در خرید آنلاین می توانید از خدمات پیش فروش مانند مشاوره رایگان بهره مند شوید. یکی دیگر از مزایای خرید پروفیل به شیوه آنلاین، کاهش هزینه های حمل و نقلی است. در خرید حضوری با توجه به وزن بالای پروفیل آهنی ممکن است هزینه حمل و نقل شما به طور چشمگیری افزایش پیدا کند.

خرید پروفیل

سخن پایانی

پروفیل یکی از مهم ترین مقاطع فلزی است که در صنایع امروزی کاربرد مهمی دارد. انواع گوناگونی از پروفیل وجود دارد و با توجه به مشخصات ظاهری و فیزیکی این مقطع فلزی فعالان صنایع گوناگون اقدام به خرید پروفیل می ‌کنند. فروش پروفیل توسط مراکز آنلاین یا حضوری مختلفی انجام می شود. شما در خرید آنلاین می ‌توانید از خدمات پیش فروش و پس فروش فروشگاه های آنلاین بهره مند شوید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط فروش پروفیل می توانید با کارشناسان سایت در ارتباط باشید.